Nieuws

Recent nieuws

In Memoriam Bea Beddegenoots

Woensdag 24 januari 2018 is een zeer droevige dag in de geschiedenis van toneelkring JUKSCHOT.  Toen vernamen wij het droevige overlijden van Bea Beddegenots, zonder twijfel ons trouwste lid van de vereniging.

Bea Startte haar carrière in 1974, toen ze haar allereerste rolletje op de planken bracht.  Bea is sindsdien altijd en ononderbroken lid geweest van toneelkring JUKSCHOT.  Bea is ook ononderbroken bestuurslid geweest.  Keer op keer werd zij her verkozen.

Wij zijn dus allemaal zeer hard aangedaan door dit verlies.  Bea was zo lief, zo gewoon, zo attent.  Wij zagen Bea graag...  Het is daarom niet verwonderlijk dat wij allemaal ontzettend hard meeleven met Walter, die alweer een liefde van zijn leven moet afstaan.  Wij wensen Walter en alle andere familieleden onze innige deelneming aan te bieden.

Bea was voor onze vereniging van onschatbare waarde.  Zowel op artistiek vlak als op organisatorisch vlak was Bea steeds paraat.  Samen met Walter heeft zij altijd een helpende hand gehad in de zovele producties en in de vele evenementen die we organiseerden.

En hoewel het afscheid ons zeer zwaar zal vallen, toch kunnen we met respect en plezier terugblikken op ,de mooie toneelcarrière van Bea.  Maar liefst 45 keer stond Bea op de planken als actrice en 14 keer regisseerde zij een productie.  Als dat geen mooie prestatie is !

Van onschatbare waarde zijn voor ons de vele foto's en video-opnames waarin we Bea bezig zien in haar geliefde hobby.  En gelukkig kan iedereen daarvan meegenieten, want op deze website staan heel veel foto's waar we Bea nog in actie kunnen zien.  En ieder beeld van Bea zal voor ons steeds een mooie herinnering oproepen, iedere foto heeft zijn verhaal.

Lieve Bea, de laatste tijd was het moeilijk om tot je door te dringen.  Maar we hadden je nog zoveel willen zeggen, we hadden je nog zoveel moed willen inspreken, we hadden gehoopt dat er alsnog een klein wondertje zou gebeuren.  Het heeft helaas niet mogen zijn.

Doe daarboven de groeten van ons allemaal aan Dieter en Katelijne en alle anderen die ons zijn voorgegaan.  En wil je nog één ding voor ons doen Bea ?  Als we ooit daarboven aankomen, wil je dan zorgen dat er een podium met dekor klaarstaat, en dan beginnen we nog eens helemaal opnieuw.  Met ons geliefde hobby : toneelspelen !

Geplubliceerd op 26-01-2018 om 16u45